Un şofer ce transporta turişti spre o peşteră din Apuseni a aruncat deşeuri în albia unei văi. Ce amendă a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoana care a aruncat deşeurile a fost amendată. Foto: Administratia Parcului Natural Apuseni
Persoana care a aruncat deşeurile a fost amendată. Foto: Administratia Parcului Natural Apuseni

Un şofer care transporta turişti spre o peşteră din Apuseni şi care a aruncat un sac cu deşeuri în albia unei văi a fost amendat de angajaţi ai administraţiei Parcului Natural.

Persoana amendată este un localnic din comua Gârda de Sus care transporta turişti spre peştera Poarta lui Ionele.

”Abandonarea deşeurilor este un subiect faţă de care nu există scuze acceptate, aşa cum nu le-au fost acceptate nici localnicilor ce au ales să îşi abandoneze deşeurile din autovehiculul ce transporta turişti la Peştera Poarta lui Ionele direct în albia văii Ordâncuşa. Aşadar, persoanei în cauză i s-a aplicat o amendă contravenţională de 5.000 RON”, au transmis cei de la Parcul Naural Apuseni.

Persoana în cauză a primit amenda minimă, în condiţiile în care sancţiunea putea ajunge până la 10.000 de lei

RNP Romsilva-Administratia Parcului Natural Apuseni R.A. administrează aria naturala protejata de interes naţional Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes comunitar denumite situri Natura 2000 (ROSCI 0002 Apuseni, ROSPA 0081 Munţii Apuseni – Vlădeasa, ROSCI 0016 Buteasa) si 55 de arii naturale protejate de interes naţional de mici dimensiuni (rezervaţii si monumente ale naturii) incluse in Parcul Natural Apuseni.

deseuri amenda apuseni

Vă mai recomandăm:

 

Secetă puternică şi în Transilvania. Fermier: „La porumb, pierderile depăşesc 40 la sută”

 

Contabila care a realizat o schemă piramidală din sute de credite ilegale. A falsificat chiar şi semnătura fiicei sale pentru 150.000 de lei

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite