Trei oferte pentru licitaţia de 7 milioane de lei privind mansardarea fostei policlinici a Spitalului Judeţean Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul clădirii care va fi ”mansardată” prin acest proiect de investiţie
Proiectul clădirii care va fi ”mansardată” prin acest proiect de investiţie

Licitaţia privind execuţia lucrărilor de mansardare a clădirii în care a funcţionat policlinica Spitalului Judeţean Alba a atras trei ofertanţi. Valoarea estimată a contractului este de 7 milioane de lei.

Contractul se referă la mansardarea corpurilor C  D ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în vederea mutării secţiei de neurologie şi recuperare neuro-motorie de la parterul clădirii, în spaţiul nou creat.

Au depus oferte Asocierea SC Aria Cosntruct SRL Alba Iulia - SC Luxtrans SRL Adjud, cu subcontractant SC Dacorum Grup SRL Iaşi; SC Ben Oni Loghin SRL Alba Iulia cu subcontractant SC Tehnoplus Medcial SRL Bucureşti şi SC Tobimar Construct SRL Alba Iulia, care are ca subcontractant tot Tehnoplus Medcial SRL Bucureşti.

Suprafaţa construită totală a mansardei este de aproape 2.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa utilă va fi de 1.711 metri pătraţi. În noua secţie de neurologie, cu capacitate de 72 de paturi, vor exista şase saloane de cinci paturi, saşe saloane de patru paturi şi două saloane de câte două paturi. De asemenea, vor fi amenajate trei rezerve cu 2/3/4 paturi fiecare, cu grup sanitar propriu, un salon pentru pacienţi grav cu cinci paturi şi două săli de tratament. Proeictul mai cuprinde două cabinete de consultaţii şi grupuri sanitare.

Secţia de recuperare neuro-motorie va avea 14 paturi, în patru saloane, la care se adaugă săli pentru masaj, Kinetoterapie, electroterapie şi tratament. În spaţiul eliberat de la parterul clădirii urmează să revină cabinetele medicale din ambulatoriul spitalului, aflate în peste 10 ani în clădirea total improprie de pe strada Muşeţelului. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite