Tragedie într-o familie din Sîncel - Alba. O tânără de 16 ani a fost găsită moartă în locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Sîncel a fost găsită moartă, marţi, în locuinţa sa, de către bunicii acesteia. Tânăra se numeşte Iulia Şchiau şi era elevă la Colegiul Naţional ”Inochiente Micu Clain”. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical care a efectuat manevrele de resuscitare însă fără succes, declarând decesul minorei.

Marţi, 23 septembrie, la ora 7,22, poliţiştii Postului de Poliţie Sîncel au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 16 ani, din comună a fost găsită inconştientă în locuinţa ei.  Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că minora a fost găsită de către bunicii săi, căzută pe podeaua din camera sa.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă, iar în urma necropsiei efectuate de către specialistul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Alba, nu s-a stabilit o cauză certă a decesului, urmând ca aceasta să se determine în urma efectuării analizelor de laborator a probelor prelevate.

Tânăra se numeşte Iulia Şchiau şi era elevă la Colegiul Naţional ”Inochiente Micu Clain”. Prietenii ei pe facebook aveau doar cuvinte de laudă la adresa ei şi spuneau că era o persoană foarte veselă şi zâmbăreaţă iar în preajma ei mereu te simţeai bine. Chiar nu se aşteptau la un aşa sfârşit tragic. Iulia era singură la părinţi şi după cum spuneau câţiva dintre prietenii ei, nimeni nu îi va lua locul în inima mamei ei.

FOTO Cum se vede un exerciţiu privind simularea unui accident rutier cu 14 victime de la înălţime

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia a murit într-un cumplit accident rutier în Franţa

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite