Teste COVID-19 la cerere, realizate de DSP Alba şi cu eliberarea formularului în limba engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DSP Alba
DSP Alba

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba anunţă că vine în sprijinul persoanelor care au nevoie de un test negativ pentru a ieşi din România şi va elibera, începând de marţi, 21 iulie, formulare şi în limba engleză pentru testele COVID-19.

Potrivit sursei citate, acestea vor fi transmise prin intermediul adresei de e-mail, atât în limba română, cât şi în limba engleză.

Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi corect comunicată în momentul completării formularului de testare.

În cazul în care se doreşte, rezultatele pot fi ridicate şi în format fizic, a doua zi în intervalul orar 9.00 – 11.00, de la punctul unde se efectuează testarea – cortul albastru din parcarea Policlinicii de pe strada Muşeţelului nr 2, Alba Iulia.

DSP Alba a fost prima din judeţ care a demarat în 14 iulie testarea la cerere, contra-cost, în vederea depistării noului coronavirus Sars-Cov2. Costul unui test este de 250 de lei.

Testarea la cerere se desfăşoară în paralel cu cea prevăzută de Programul Naţional de testare. Testări similare, la acelaşi, rpeţ sunt efectuate şi la Spitalul Judeţean Alba, în cadrul centrului de recoltare din ambulatoriul unităţii medicale.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite