„Teroristul” unui sat din Alba a ajuns din nou după gratii. Este acuzat de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din Ampoiţa care, în repetate rânduri a tulburat liniştea concetăţenilor, a ameninţat şi a distrus bunuri, a ajuns în arestul IPJ Alba. Petru Marius Gavrilă este cercetat pentru mai multe infracţiuni şi a mai ajuns în arest de trei ori până în prezent.

Bărbatul din Ampoiţa care, în repetate rânduri a tulburat liniştea concetăţenilor, a ameninţat şi a distrus bunuri, a ajuns în arestul IPJ Alba. Petru Marius Gavrilă este cercetat pentru mai multe infracţiuni.

Potrivit IPJ Alba, joi, 28 iulie, poliţiştii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatul de arestare preventivă, emis de Judecătoria Alba Iulia, faţă de G.P.M., de 38 de ani, din Lunca Ampoiţei. Bărbatul este cercetat pentru mai multe infracţiuni de „violare de domiciliu”, „distrugere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar joi, Judecătoria Alba Iulia a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, pe o perioada de 30 zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, pentru executarea mandatului. În noaptea de 23/24 iulie 2016, a pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui consătean, a distrus mai multe uşi şi geamuri ale casei şi a ameninţat cu moartea mai multe persoane. În aceeaşi noapte, bărbatul a tulburat ordinea şi liniştea publică din localitate, urlând şi lovind porţile şi gardurile mai multor locuinţe.

Petru Gavrilă mai este cercetat în alte dosare penale, pentru comiterea unor infracţiuni de tentativă de tâlhărie, ameninţare şi distrugere, anterior fiind reţinut de patru ori de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi ai Postului de Poliţie Meteş.

Cunoscut ca agresiv, omul a ameninţat, în decembrie 2015, doi bătrâni cu bătaia şi că le va da foc casei, dacă nu îi dau bani. În noiembrie, a incendiat o şură, un grajd şi un adăpost pentru animale şi păsări, proprietatea unui localnic.

Citiţi şi:

 

Un maghiar şi un polonez decedaţi în accidente rutiere produse în Alba

 

Arest la domiciliu pentru bărbatul din Apuseni care şi-a înconjurat un teren cu gard electric provocând decesul unei femei

 

Deţinutul care a vrut să omoare o judecătoare din Aiud cu un ciob de sticlă a fost trimis în judecată

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite