Tânără găsită în comă în casa unui bărbat din Teiuş. Cum a reuşit familia să o salveze şi ce face poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O tânără din Alba a fost găsită în comă în locuinţa unui bărbat din Teiuş. Familia acesteia, îngrijorată că fata nu a mai luat legătura cu ei, a apelat la poliţiştii din Alba şi a reuşit astfel să o salveze.

Cazul a fost făcut public de familia fetei, care a distribuit intens pe Facebook  ceea ce a păţit tânăra. Familia tinerei, susţine că fata a fost supusă unor abuzuri repretate, fizice şi psihice, din partea bărbatului, în a cărei locuinţă a fost găsită.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat pentru alba24.ro că tânăra din Alba Iulia a plecat din Polonia unde statea cu familia şi a ajuns în Teiuş pentru a locui alături de bărbatul respectiv. 

După un timp mama tinerei a venit în Alba Iulia şi a reclamat că fata nu a mai luat legătură cu familia. Poliţiştii din Alba au început o serie de verificări şi au descoperit-o pe fată în locuinţa tânărului din Teiuş. 

Acesta a fost găsită într-o stare de sănătate gravă şi transportată de urgenţă la Spitalul din Alba Iulia. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în rem, pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, starea de sănătate a fetei s-a îmbunătăţit şi poliţiştii aşteaptă să discute cu ea. Mai mult, poliţiştii au mai declarat că ancheta este tratată cu maximă seriozitate. Aceştia aşteaptă raportul medicilor pentru a vedea dacă fata a fost supusă unor rele tratamente sau fapte de violenţă. Fata are 19 ani şi la o primă examinare nu avea răni pe corp.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite