Tânăr de 24 de ani din Sebeş, decedat nevinovat în accident cu motocicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Sebeş a murit miercuri dimineaţă în timp ce se deplasa pe motocicletă. Accidentul a avut loc pe o stradă din oraş, iar vinovat este conducătorul unui autoturism care nu s-a asigurat.

Tânărul mort se numeşe Ioan Mihaiu şi avea doar 24 de ani. Motociclistul, a intrat într-o depăşire, însă şoferul autoturismului din faţa sa nu s-a asigurat, a virat la stânga şi l-a lovit. În urma accidentului, tânărul a fost rănit grav, fiind în stare inconştientă.

Ambulanţa s-a deplasat la faţa locului pentru investigaţii şi îngrijiri. Victima a fost transportată la spitalul din Sebeş, unde a decedat. La scurt timp după tragicul accident, prietenii tânărului Ioan Mihaiu au început să posteze mesaje de regret şi condoleanţe pentru familia acestuia.

Comunicatul IPJ Alba: 

"La data de 19.06.2013, ora 09,40 Politia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeş a avut loc un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la fata locului a constatat că U.G., de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de M.I., un tânăr de 24 de ani din municipiul Sebeş, care era angajat în depăşirea autoturismului. În urma accidentului motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ."

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite