Studentele de la Universitatea s-au impus în derby-ul de la Alba Iulia. CSU are 6 victorii în 7 partide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de baschet din Alba Iulia se vrea revelaţia campionatului feminin
Echipa de baschet din Alba Iulia se vrea revelaţia campionatului feminin

Studentele din Alba Iulia au învins pe teren propriu baschetbalistele de la SCM CŞS Craiova. Partida a fost dominată de baschetbalistele de la CS Universitatea, care şi-au trecut în palmares a şasea victorie în şapte meciuri disputate în campionatul naţional feminin. 

Studentele de la echipa de  baschet CS Universitatea din Alba Iulia au jucat sâmbătă, 4 noiembrie, pe teren propriu partida din etapa a VII-a  a Campionatului naţional feminin. Echipa din Alba Iulia , pregătită de cehul Tomas Bilek s-a impus în faţa formaţiei din Craiova, cu scorul de 79-65. Scorul pe sferturi:13-17, 25-11, 23-20,18-17.

Şase victorii în şapte meciuri

Formația CSU a început bine partida și după patru minute avea 9-0 pe tabela de marcaj. Elevele lui Tomas Bilek au avut apoi, o ușoară cădere și au încheiat în dezavantaj primul sfert, 13-17. Și-au revenit foarte repede şi au  au condus la pauza mare (scor 38-28) și au dominat partida până la final.CSU Alba Iulia a înregistrat astfel cea de-a șasea victorie din șapte meciuri disputate în campionat.

„O victorie importantă, am jucat bine, iar ele au ratat mult de la distanță, dacă le intrau aruncările puteam să avem mai multe probleme, dar nu s-a întâmplat. Sunt mulțumit cum a mers echipa în atac, la apărare am unele nemulțumiri, la care va trebui să lucrez, dar per ansamblu sunt mulțumit“, a apreciat Tomas Bilek, antrenorul de la CS Universitatea.

„Am început foarte bine, am avut chiar 9-0, sper să începem la fel de bine toate meciurile de acum încolo, suntem foarte motivate sa facem acest lucru. Am reșit să o anihilăm pe jucătoarea lor cea mai bună, Hoskins și am făcut o treabă excelentă“, a spus după meci Katya Abramzon. „A fost un meci dificil, ca și restul meciurilor. Am muncit mult la antrenamente și astăzi am reușit să găsim punctele lor slabe și să controlăm meciul de la început până la sfârșit. A mers bine atacul, iar apărarea cu toate greșelile pe care le-am făcut a fost chiar ok“, a completat Eniko Tarța. 

Sportivele din Alba Iulia vor întâlni în următoarea etapă în deplasare, miercuri, 9 noiembrie 2011, cu începere de la ora 17:00, pe Universitatea CSM Oradea, în Arena Antonio Alexe.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite