Spitalul Judeţean Alba cumpără în 2018 şi 2019 reactivi de laborator de peste 7,6 milioane de lei. Cine a câştigat licitaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a finalizat licitaţia privind achiziţia de reactivi pentru analize de sânge compatibili cu aparatele din laboratorul unităţii medicale.

Procedura a fost împărţită în patru loturi corespunzătoare cu analizoarele deţinute de Spitalul Judeţean în laborator. Valoarea totală a celor patru contracte încheiate se ridică la circa 7.632.123 de lei (circa 1,65 milioane de euro). Documentaţia a fost publicată pe SEAP în 11 noiembrie 2017, iar anunţul de atribuire a fost publicat în 20 ianuarie 2018.

Cel mai mare dintre cele patru contracte a revenit companiei Roche România SRL Bucureşti (lotul 4) şi are o valoare de 5.734.487 lei, sumă cu 5.400 de lei mai mică decât cea estimată iniţial. Lotul 3 a fost adjudecat de societatea Sentinel SRL Cluj-Napoca la o valoare de 999.990 lei. Şi în acest caz, diferenţa faţă de suma estimată este de 6.170 de lei. Lotul 1 a revenit societăţii Top Diagnostics SRL Bucureşti, la o valoare de 447.730 lei, egală cu cea estimată la demararea procedurii. Pentru lotul 3 a fost încheiat un contract cu societatea Diamedix Impex SA Bucureşti la valoarea de 449.916 lei.

Contractele vor fi derulate pe perioada următorilor doi ani, până în 2020. Potrivit caietului de sarcini, reactivii trebuie să aibă termen de valabilitate de cel puţin 12 luni din momentul livrării către spital şi stabilitate la bord de 8 săptămâni după deschidere. În plus, trebuie precizată unitatea de măsură la care se raportează preţul şi cantitatea. Recepţia calitativă şi cantitativă se va face de către autoritatea contractantă în prezenţa unui delegat împuternicit de ofertant.

Dacă unele produse nu corespund calitativ sau cantitativ , spitalul are dreptul de a le respinge, iar ofertantul are obligaţia de a le înlocui într-un termen stabilit de comun acord. Pentru nelivrarea a două comenzi succesive de produse, autoritatea contractanta îşi rezervă dreptul de a rezilia contractul. La livrare, produsele vor fi însoţite de certificate de garanţie, precum şi de documente de certificare a calităţii, conform dispoziţiilor legale în vigoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite