Şofer „kamikaze” pe un drum din Apuseni. Manevre riscante, încheiate cu un accident rutier VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a circulat haotic mai bine de 10 kilometri. Foto captură video Facebook
Şoferul a circulat haotic mai bine de 10 kilometri. Foto captură video Facebook

Un şofer care circula haotic pe un drum naţional din Alba a fost filmat de către un alt conducător auto. Imaginile au fost postate online.

UPDATE IPJ Alba a anunţat, marţi, că a fost identificat proprietarul autoturismului şi se fac demersuri pentru stabilirea identităţii persoanei care l-a condus, în vederea sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 54 din OUG 195 din 2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Textul iniţial: Aşa cum se poate observa şi în imaginile filmate de către un şofer martor la acel eveniment, conducătorul autovehiculului s-a angajat în mai multe manevre periculoase pentru restul participanţilor la trafic.

De mai multe ori, şoferul a fost foarte aproape să iasă în afara drumului cu autoturismul. Coducătorul auto care a realizat filmarea a mai susţinut că în final şoferul ”kamikaze” ar fi provocat un accident, la ieşire din comuna Bistra, după ce a circulat haotic mai bine de 10 kilometri.

”Asta este o mare greşeală pe care o facem in trafic! Apelaţi 112 când vedeţi astfel de situaţii! Dacă omul are probleme de sănătate, ori poate probleme psihofizice ! Îl lăsam sa conducă? Şi filmam? Greşit! Trebuie scos din trafic de urgenţă! Dacă îi lăsam sa conducă poate la prima trecere de pietoni ( vezi centru Bistra), putem fi chiar noi, copii, rude…..victimele!!!!!!”, a comentat un poliţist, la postarea conducătorului auto. 

Acesta i-a răspuns că a sunat la Poliţie, dar că şoferul nu a putut fi identificat pentru că a fugit de la locul accidentului. Un alt şofer a postat o imagine cu maşina ieşită în decor:

sofer alba

Vă mai recomandăm:

 

Cimitirul vechi de 5.000 de ani de lângă Transalpina de Apuseni. Ce au descoperit arheologii la Râmeţ

 

Asaltul de la Groşi, bătălia epică din Apuseni dintre partizanii anticomunişti şi securişti

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite