Şcoala „Sfântul Iosif“ din Alba Iulia, pe trei în topul liceelor din România. Vezi aici lista

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala „Sfântul Iosif“ din Alba Iulia este poziţionată pe locul trei în clasamentul care include peste 1.400 de colegii, licee şi grupuri şcolare din ţară. Instituţia de învăţământ a avut un procent de promovabilitate de sută la sută la prima sesiune a examenului de maturitate.

Clasamentul a fost întocmit în funcţie de rezultatele obţinute la la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat. În cifre, poziţia a treia ocupată de Şcoala „Sfântul Iosif“ din Alba Iulia , ce aparţine Arhiepiscopiei Romano-Catolice, înseamnă 12 elevi promovaţi, iar ultima medie a fost de 9,02. În total, sunt incluse 1.461 de colegii, licee şi grupuri şcolare din ţară.

Pe primele două poziţii sunt Liceul Teoretic Ovidius din Constanţa şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, din aceeaşi localitate.

Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan“ îl regăsim pe poziţia 56, iar Colegiul Militar „Mihai Viteazul“, tot din Alba Iulia, pe 98.

Colegiul Naţional „Lucian Blaga“  din Sebeş, care a dat la sesiunea din vară singurul elev cu nota 10, este plasat în acest clasament pe poziţia 133.

Consultaţi aici locul ocupat de  liceele din Alba în clasamentul realizat în funcţie de rezultatele candidaţilor la sesiunea din iulie a Bacalaureatului 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite