S-a pensionat Ilie Nariţa, fost procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Nariţa a ieşit la pensie cu data de 1 martie 2020
Ilie Nariţa a ieşit la pensie cu data de 1 martie 2020

Fostul procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Ilie Nariţa, s-a pensionat. Decizia a fost semnată de preşedintele Klaus Iohannis şi este valabilă din 1 martie 2020.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, este vorba despre un ”decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a domnului Ilie Nariţa – pensionare, la data de 1 martie 2020”, semnat vineri, 28 februarie, de preşedintele Klaus Iohannis.

Ilie Nariţa a condus Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia din mai 2016, de la momentul plecării fostului procuror Augustin Lazăr la conducerea Parchetului General, până la finalul anului trecut. Atunci, secţia de procurori a CSM a refuzat delegarea, în continuare, pe o perioadă de 6 luni a procurorului Ilie Nariţa.

Funcţia de conducere a fost preluată în februarie, tot cu delegare, de procurorul Eugen Fulop. Nariţa a mai fost procuror general adjunct din anul 2012, el mai ocupând acest post în perioada 2002 – 2004.

Între anii 2004 – 2007, Nariţa a fost numit, cu delegare, procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca. Ulterior a revenit la Parchetul din Alba Iulia, în postul de procuror la secţia judiciară.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite