Românca numită director general la Mercedes-Benz, filiala din Transilvania

0
Publicat:

Compania Star Transmission Cugir, parte a concernului german Mercedes-Benz, va avea în funcția de director general, de la 1 noiembrie 2022, o româncă.

Ulpia Ștefan va conduce filiala Mercedes din Cugir FOTO Star Transmission
Ulpia Ștefan va conduce filiala Mercedes din Cugir FOTO Star Transmission

Ulpia Ștefan este în prezent director de producție cutii de viteză 9G-Tronic la Star Assembly Sebeș, a doua subsidiară Mercedes-Benz din Alba. Ulpia Ștefan s-a alăturat echipei 9G-Tronic a Star Assembly în octombrie 2016, ca șef de birou modul de asamblare pentru seriile mici. În septembrie 2019, a preluat și responsabilitatea liniilor de preasamblare în producția de serie mare.

Un an mai târziu, a devenit director de producție, supervizând astfel întreaga activitate de asamblare a cutiei automate cu nouă trepte. „Pe parcursul celor șase ani de activitate la Mercedes-Benz, a contribuit cu succes la gestionarea tuturor proceselor legate de noile variante ale cutiei de viteză din ultimii ani”, susțin reprezentanții companiei.

Mii de angajați la Sebeș și Cugir

În noul său rol, ea va supraveghea toate operațiunile filialei Star Transmission din Cugir. La Star Transmission sunt produse roți, axe, conducte de înaltă presiune și componente prelucrate mecanic pentru motoare, cutii de viteză și sisteme de direcție și funcționează un Centru de Tehnologii.

„Este un mare privilegiu să încep această nouă călătorie la Star Transmission. Cu o bogată istorie de 21 de ani în România, construită în jurul oamenilor săi, compania este un exemplu de calitate, eficiență, flexibilitate, profesionalism și să nu uităm, pasiune. Un domeniu atât de complex nu vine fără provocări, dar știu că voi lucra alături de o echipă dedicată și competentă, iar împreună ne vom bucura de succes”, spune Ulpia Ștefan.

Locațiile de producție din România, respectiv compania Star Transmission cu sediul în Cugir și compania Star Assembly cu locația în Sebeș, sunt subsidiare deținute integral de Mercedes-Benz AG și parte importantă a rețelei globale de producție powertrain Mercedes-Benz autoturisme. Star Assembly produce cutii de viteză pentru autoturisme Mercedes. În cele două societăți lucrează peste 4.000 de angajați.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite