Primul mesaj al comisarului Traian Berbeceanu pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Berbeceanu, din nou împreună acasă. Foto Facebook
Familia Berbeceanu, din nou împreună acasă. Foto Facebook

Internetul rămâne în continuare principala "armă" de apărare a comisarului-şef Traian Berbeceanu. În prima postare după eliberarea din arest, poliţistul susţine că se roagă ca sacrificiul făcut prin cele 33 de zile de arest să nu fie în zadar.

Poliţistul afirmă că "perioada cumplită" prin care a fost nevoit să treacă a fost mai uşoară ştiind că îi are alături pe susţinătorii săi:

M-am întors acasă la soţia şi fiul meu, la părinţii şi socrii mei, la verişori, colegi şi prieteni! Am traversat o perioada cumplită dar faptul că v-am avut alături a fost de natură să mă motiveze şi să mă întărească, să strâng din dinţi, să rabd şi să sufăr de dragul unui ideal! Mă rog lui Dumnezeu că sacrificiul mult prea mare şi profund nedrept pe care a trebuit să-l fac, să nu fie în zadar!... să reprezinte "punctul de plecare" spre ceea ce ne dorim cu toţii: o ţară în care să fim respectaţi şi apreciaţi pentru ceea ce suntem, pentru ceea ce facem... o ţară în care să ne putem exprimă liber, chiar fără pretenţia că suntem deţinătorii adevărului suprem... o ţară a tuturor românilor, egali în faţă legii indiferent de apartenenţa la vreo breaslă profesională, partid politic sau grup de interese! ... o ţară în care copiii noştri să trăiască fericiţi şi liniştiţi, respectaţi şi apreciaţi... iar atunci când vor fi mari şi la rândul lor vor avea copii, să le poată poveşti cu mândrie: "Şi bunicii voştri s-au luptat pentru asta!"

Comisarul şef Traian Berbeceanu, comandant suspendat de la conducerea BCCO Alba Iulia, a părăsit arestul marţi, 26 noiembrie, după 33 de zile. A fost arestat în 24 octombrie la Curtea de Apel Alba Iulia şi eliberat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Judecătorii au impus obligativitatea poliţistului de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

Alte texte pe aceeaşi temă: 

O nouă scrisoare din arest semnată de Traian Berbeceanu: „Gânduri de prizonier nevinovat“

Dosarul Berbeceanu: CSM discută „apărarea reputaţiei“ procurorului Ioan Mureşan, şeful DIICOT Alba Iulia

Se zdruncină încrederea procurorilor? Dosarul „Comisarului Cattani“ a fost mutat de la DIICOT Alba la Bucureşti. Berbeceanu acuză probleme de sănătate

„Băieţii răi“ l-au înfundat pe Traian Berbeceanu. Greşelile „Comisarului Cattani“ în faţa judecătorilor

Recursul comisarului Berbeceanu la ÎCCJ. Fostul şef al BCCO Alba rămâne în arest pentru 29 de zile

Cazul Berbeceanu: ipoteza unei răfuieli prinde contur. „Comisarul Cattani“ îşi asumă scrisoarea din arest

Motivarea judecătorilor: „Comisarul Cattani”, prea periculos pentru procurori

Contraatacul „Comisarului Cattani”

Referatul procurorilor în dosarul comisarului Berbeceanu. Care sunt acuzaţiile aduse poliţistului

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite