Primele probe privind prezenţa tânărului suspectat de omor la Alba Iulia: apare pe camerele video şi a fost recunoscut de martori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lupu Mik Mădălin a fost arestat după omorul din Botoşani. Foto: botosaninews.ro
Lupu Mik Mădălin a fost arestat după omorul din Botoşani. Foto: botosaninews.ro

Anchetatorii din Alba au identificat primele probe cu privire la prezenţa principalului suspect, Lupu Miki Mădălin, la Alba Iulia, în ziua în care a avut loc omorul şi tentativa de omor într-o locuinţă din cartierul Partoş. Cel puţin un martor l-a recunoscut, iar pe camerele de luat vederi a fost semnalată, de asemenea, prezenţa acestuia în oraş.

Lupu Miki Mădălin a recunoscut omorul şi tentativa de omor de la Alba Iulia, după ce a fost prins de poliţiştii din Botoşani. La două zile de la fapta din Alba, acesta a mai ucis o femeie într-o localitate din nordul Moldovei.

Omorul de la Alba Iulia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 14/15 iulie, iar cea de-a doua faptă, în noaptea de duminică spre luni, 16/17 iulie. Bărbatul a fost arestat preventiv marţi de către Tribunalul Botoşani, fiind găsit ascuns într-o casă părăsită din Coţuşca. Poliţiştii ştiau de prezenţa acestuia în localitate şi au ”periat” întraga zonă, la acţiune participând zeci de oameni ai legii. 

Tânărul din Botoşani este cunoscut cu antecedente penale, el fiind eliberat condiţionat de câteva luni după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru o faptă de viol comisă în 2011. În 2009 a mai fost condamnat pentru furt calificat, pedeapsa constând în inetrnarea acestuia într-un centru de reeducare până la împlinirea vârstei de 18 ani. 

criminal alba botosani

Procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a confirmat că recunoaşterea de către bărbatul din Botoşani a faptelor de la Alba Iulia este una dintre pistele vizate de anchetatori. Dacă se confirmă, suspectul urmează să fie adus la Alba Iulia pentru audieri, reconstituiri şi propunere de aresatare preventivă. Prezenţa acestuia la Alba Iulia în ziua în care a avut loc omorul a fost confirmată şi de alte persoane cărora li s-a părut suspect modul de comportament al acestuia. Tânărul se pregătea pentru o lovitură şi îşi căuta potenţiala victimă. După ce a comis prima faptă, suspectul a plecat spre Botoşani unde a pus la cale un jaf, chiar de ziua lui. A intrat într-o locuinţă unde a fost surprins de femeia de 71 de ani. Infractorul nu a stat pe gânduri şi a înjunghiat-o de două ori cu un cuţit, după care s-a făcut nevăzut. Victima a fost descoperită de un vecin, dar a decedat la spital. 

image

Crima de la Alba Iulia a fost la fel de violentă. Cornelia Drâmbărean, în vârstă de 80 de ani, a fost găsită decedată în grădina casei cu mai multe lovituri primite la cap cu un corp foarte dur. Ulterior, Lupu Mik Mădălin a încercat să îl omoare şi pe fiul femeii, Călin Drâmbărean, de 53 de ani. Acesta a reuşit să se baricadeze în casă, unde a fost găsit într-o baltă de sânge cu multiple lovituri la cap. Bărbatul este internat în stare gravă la spitalul din Alba Iulia. Cazul a fost descoperit sâmbătă dimineaţa, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuinţa lor, unde ar fi descoperit grozăvia. În urma autospiei, s-a constatat că femeia a avut o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.

Citiţi şi:

Criminal prins de poliţişti: a recunoscut că a omorât în 48 de ore două femei la Alba Iulia şi Botoşani

Crimă confirmată la autopsie. Femeie de 80 de ani omorâtă violent prin lovituri cu un corp dur

Crimă la Alba Iulia: femeie de 80 de ani găsită decedată în locuinţă. Fiul acesteia, transportat la spital în stare gravă

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite