Primarul comunei Ciugud, testat pozitiv cu coronavirus. Gheorghe Damian s-a izolat la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, a fost confirmat cu COVID-19. Potrivit DSP Alba, în ultimele 24 de ore, în comună s-au înregistrat patru infectări noi.

La Ciugud, incidenţa la mia de locuitori este 5,5, comuna fiind în scenariul ”roşu”. Gheorghe Damian s-a internat în spital pentru evaluarea stării de sănătate, iar, ulterior, s-a izolat la domiciliu.

Situaţia a fost confirmată de reprezentanţii Primăriei Ciugud. ”Am fost informaţi şi noi astăzi că domnul primar a fost diagnosticat cu SARS-COV-2. De câteva zile domnul primar a luat decizia de a se autoizola şi apoi a fost carantinat la domiciliu.

Din fericire starea sa de sănătate este bună şi, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă uşoară. La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor, iar niciunul dintre noi nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi repetată în zilele următoare pentru o siguranţă deplină.

Până atunci am decis dezinfectarea totală a primăriei, care a avut loc în această dimineaţă, şi sporirea tuturor măsurilor de protecţie. Activitatea Primăriei Ciugud nu este afectată, însă toate activităţile cu publicul se vor desfăşura cu şi mai multe măsuri sporite de siguranţă. Facem un apel la toţi cetăţenii să respecte măsurile sanitare impuse pentru prevenirea şi combaterea virusului SARS-COV-2 şi să poarte masca în toate spaţiile publice, indiferent că sunt închise sau deschise”, au transmis reprezentanţii Primăriei Ciugud.

Mesajul transmis de primarul Gheorghe Damian:

Din nefericire, oricât de mult am încercat să respect măsurile sanitare de prevenire şi combaterea a pandemiei, am fost diagnosticat şi eu cu virusul SARS-COV-2. Din fericire starea mea de sănătate este bună şi, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă uşoară.

La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor şi vestea bună este că niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi însă repetată în zilele următoare pentru o siguranţă deplină. 

Vă anunţ că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranţă. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineaţă, şi sporirea tuturor măsurilor de protecţie.

Vă mulţumesc tuturor celor ce sunteţi cu sufletul alături de mine şi de colegii mei şi vă asigur de întreaga noastră recunoştinţă. Vă rog să aveţi grijă de voi şi de cei dragi, să purtaţi masca şi să păstraţi distanţarea socială. Împărtăşesc cu voi cadoul pe care mi l-a trimis astăzi fetiţa unei colege din primărie şi mă alătur mesajului ei spunându-vă că „Totul va fi bine!”.

Vă mai recomandăm şi:

 

Cacealmaua din PSD Alba. Scenariul pus în scenă pentru ca deputatul Ioan Dîrzu să păstreze frâiele organizaţiei

 

USR PLUS ar fi bătut palma cu PSD pentru majoritate în Consiliul Local Alba Iulia. Cine ar putea fi noii viceprimari

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite