Primăria din Alba cu adresă şi telefon în New York. Vocea suavă de pe site-ul „acustic“ al comunei Galda de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Galda de Jos are adresă de contact în New York
Primăria Galda de Jos are adresă de contact în New York

Primăria Galda de Jos, judeţul Alba, are pe site-ul propriu o adresă de contact din New York. Anul trecut, pe un alt site al administraţiei din Galda de Jos, suspendat în prezent, a fost prezentat un mesaj de întâmpinare copiat de la comuna Ciugud.

După scandalul în care copiase textul secţiunii ”Bun venit”, de pe site-ul Primăriei Ciugud, administraţia locală are acum un nou site, de data aceasta ”acustic”.

O voce feminină recită fără discernământ toate secţiunile, inclusiv partea de contact. De asemenea, pe prima pagină a site-ului primăriei Galda de Jos a fost trecut ca adresă de contact o stradă şi un număr dintr-un celebru oraş amercian: 123 Fifth Avenue, New York, NY 10160. Adresa de email este contact@hello.com, iar numărul de telefon afişat este +1 910-626-85255.

Hello.com este un site de socializare. ”Hello te conectează cu oameni şi conţinut din jurul pasiunilor tale. Bucuraţi-vă de o experienţă neaşteptată care vă permite să arătaţi lumii cine sunteţi, să exprimaţi ceea ce iubiţi şi să creaţi conexiuni semnificative”, astfel este descris site-ul american, în traducere din limba engleză.

Anul trecuit, pe site-ul Primăriei Galda de Jos, la secţiunea de bun venit a primarului Romulus Raica, a fost postat un mesaj copiat de pe portalul Primăriei Ciugud. Cei care au realizat transferul ”copy-paste” au uitat însă să înlocuiască cuvântul ”ciugudenilor” cu ”găldenilor” şi au pus un X la cifra care ar trebui să arate suma fondurilor europene absorbite la nivelul comunei. Mai mult, Galda de Jos a devenit, astfel, la fel ca Ciugudul, comuna din România cu cel mai mare grad absorbţie de fonduri europene. 

galda de jos site

Reprezentanţii administraţiei locale din Galda de Jos au spus atunci că greşeala aparţine firmei care administrează site-ul, deoarece aceasta a redactat textul de prezentare şi a folosit date ce nu aparţin primăriei, preluate de pe internet şi fără a solicita acordul lor.

De data aceasta, primăria a reuşit să schimbe site-ul şi a încercat să îl facă acustic: o voce feminină citeşte robotic toate secţiunile, inclusiv partea de contact, cu adresa şi telefon în New York.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite