Preşedintele Traian Băsescu participă sâmbătă la o dezbatere pe tema corupţiei la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere privind lupta împotriva corupţiei, organizată de Fundaţia Mişcarea Populară Alba. La eveniment este aşteptat şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Alba, deputatul Clement Negruţ, a declarat pentru Mediafax că preşedintele Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere cu tema "Statul de drept şi lupta împotriva corupţiei", eveniment organizat de Fundaţia Mişcarea Populară Alba.

Negruţ a spus că la eveniment vor mai fi prezenţi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.

"Sâmbătă, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia va avea loc dezbaterea cu tema «Statul de drept şi lupta împotriva corupţiei». Evenimentul va fi onorat de prezenţa preşedintelui României, Traian Băsescu. Alături de domnia sa vor mai fi prezenţi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda", a spus Clement Negruţ.

Preşedintele României este invitat şi la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia unde ar urma să aibă o întâlnire cu conducerea instituţiei, însă acest punct din program nu este confirmat oficial.

Traian Băsescu: România nu are planificată apărarea Republicii Moldova prin mijloace militare. E un stat neutru

Băsescu: Este exclus ca România să fie atacată. Românii sunt în deplină siguranţă

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite