Povestea unor jafuri inedite: cum a furat un tânăr aceeaşi maşină de două ori şi a spart un bar, tot de două ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti care au rezolvat cazul. Foto: IPJ Alba
Cei doi poliţişti care au rezolvat cazul. Foto: IPJ Alba

Poliţia Română relatează povestea unui caz rezolvat de doi poliţişti din Alba Iulia. Aceştia au prins în flagrant un tânăr care a furat aceeaşi maşină de două ori şi a spart un bar, tot de două ori.

Un tânăr din Alba Iulia a furat o maşină de două ori, pe care a condus-o fără permis şi a sustras şi bunuri dintr-un bar, cu chei potrivite, la a doua astfel de tentativă fiind prins asupra faptei.

Tânărul a fost prins în flagrant, în timp ce a intrat prin efracţie într-un bar din zona căminelor studenţeşti de pe strada Vasile Alecsandri, din Alba IUlia. La scurt timp după ce tânărul a escaladat gardul barului şi a forţat uşa de acces, s-a declanşat alarma.

Poliţia Română a prezentat ”povestea” şi pe cei doi poliţişti care l-au prins pe hoţ. Tânărul a fost reţinut vineri, iar sâmbătă a fost eliberat cu măsura controlului judiciar.

Totul s-a legat şi a ieşit bine! Emil şi Alexandru sunt poliţişti în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Pentru a fi succinţi, totuşi este weekend… colegii noştri, în urma unui apel la 112, au prins un tânăr, care ar fi pătruns, prin efracţie, într-un bar, pentru a sustrage mai multe bunuri.

Partea frumoasă este că, în urma verificărilor privind acest eveniment, a reieşit că acelaşi tânăr, în vârstă de 19 ani, a mai comis-o încă de 3 ori, după cum urmează…

În august ar fi intrat în acelaşi bar, cu chei potrivite şi ar fi sustras o sumă de bani. Tot în aceeaşi perioadă, ar fi sustras un autoturism, care avea cheile în uşă, ulterior abandonându-l.

Iar acum, înainte cu o seară, până să fie prins de colegii noştri, a mai sustras încă o dată acelaşi autoturism, doar păstrase cheile. Şi atât de mult s-a ataşat de ele, încât le ţinea în buzunar şi la ultimul furt.

V-am precizat că nu avea permis de conducere? Cât de succint poţi fi, când trebuie să prezinţi o aşa listă de fapte, care sigur o să îl afecteze întreaga viaţă!

Morala? Fiţi cuminţi, avem mulţi colegi precum Emil şi Alexandru! Zile liniştite!”, este mesajul Poliţiei Române.

Vă mai recomandăm:

 

Amenda uriaşă primită de Transgaz după un incident care a afectat mii de locuitori din Alba Iulia

 

Înşelăciune prin metoda „burlanul”. Cum a fost păcălit un vârstnic să plătească suma de 13.000 de lei

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite