Percheziţii domiciliare la Sebeş şi Daia Română. Poliţiştii au căutat stâlpi din beton furaţi din vii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce în locuinţele lor s-au găsit stâlpi din beton furaţi din zona Viile Sebeşului.

Percheziţiile au avut loc miercuri dimineaţa, în două locuinţe din municipiul Sebeş şi alte 4 în comuna Daia Română. În acţiune au fost implicaţi poliţişti de la structurile din cele două localităţi şi de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

„Cu această ocazie la 4 dintre locaţiile percheziţionate, 3 din Daia Romînă şi 1 din Sebeş, au fost găsiţi 628 de spalieri din beton folosiţi la cultivarea viţei de vie, în valoare de 3.800 lei, şi au fost identificaţi 5 suspecţi de comiterea furtului acestor elemente din locul numit „Viile Sebeşului”, de pe raza municipiului Sebeş“, se spune în raportul prezentat de IPJ Alba.

Din datele poliţiştilor rezultă că furturile au avut loc în perioada septembrie 2010 – septembrie 2011. O parte din stâpi i-au valorificat, iar pe alţii i-au depozitat şi folosit în gospodăriile proprii.

Trei dintre suspecţi, A.R., de 65 de ani, S.Z.C., de 46 de ani şi G.I., de 37 de ani, toţi din Daia Română, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Miercuri, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă pentru infracţinea de furt calificat.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite