Patronul Supremia Grup Alba Iulia, premiat pentru „Dinamism“ la Gala Forbes România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul companiei Supremia Grupa Alba Iulia, Bara Levente Hugo (35 ani), cel mai tânăr „miliardar“ din Alba, a fost premiat, luni, la Gala Forbes România. Antreprenorul din Alba Iulia a fost recompensat cu premiul secţiunii „Dinamism“

La aceeaşi secţiune au mai fost nominalizaţi omul de afaceri Constantin Toma din Buzău patronul unui holding industrial, cu o avere de 31 de milioane de euro şi Dragoş şi Adrian Pavăl, proprietarii reţelei de bricolaj Dedeman, care au ao avere estimată la 400 de milioane de euro.

Bara Levente Hugo, a inaugurat în ianuarie 2011, la Alba Iulia cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei. Omul de afaceri (locul 324 în ”Forbes 500 Miliardari” cu o avere estimată la 13-14 milioane de euro) şi-a propus ca până în 2015 să intre în top zece producători din Europa.

Compania Supremia Grup din Alba Iulia, infiintata in anul 2000 cu capital integral românesc este lider al pieţei de ingrediente alimentare din România şi a
încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de 24 milioane euro. Echipa ”Forbes România” a premiat pe acei antreprenori care au dat dovadă şi anul trecut, în plină criză, de viziune, dinamism şi inovaţie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite