Operaţiune de căutare cu zeci de persoane a unui bătrân de 74 de ani dispărut de patru zile VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 74 de ani este căutat de poliţişti, după ce a plecat, în seara de 6 ianuarie, de la locuinţa sa şi nu s-a mai întors.

Potrivit IPJ Alba, pe 7 ianuarie, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către un bărbat din comuna Fărău cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 ianuarie, socrul său, în vârstă de 74 de ani, a plecat de la locuinţa sa din Fărău şi nu a mai revenit.

La momentul dispariţiei, acesta purta o vestă neagă de fâş, bluză maro, pantaloni gri, pălărie închisă la culoare şi cizme de cauciuc. Bărbatul are 175 cm înălţime, 65 de kilograme, ochi albaştri şi păr grizonat.

"Bărbatul a fost dat în urmărire, iar la data de 10 ianuarie 2021 a fost organizată o amplă acţiune de căutare, în zona comunei Fărău şi a localităţilor învecinate, la care au participat 24 de poliţişti, 4 jandarmi şi peste 60 de voluntari, fără ca bărbatul să fie găsit", a precizat IPJ Alba.

Din cercetări a rezultat că bărbatul nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu, în trecut fiind identificat de membrii familiei sale pe raza satelor învecinate, fără a fi anunţată poliţia.

Persoanele care pot da informaţii care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Decizie după 9 ani în procesul privind anularea certificatului de descărcare arheologică a Masivului Cârnic din Roşia Montană. Legătura cu Nicuşor Dan

Alcoolemia uriaşă pe care o avea şeful Poliţiei Locale Alba Iulia după ce a fost implicat într-un accident. A intrat direct în comă alcoolică

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite