O nouă licitaţie pentru reabilitarea termică a sediului Jandarmeriei Alba. Proiectul costă 2,8 milioane de  lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de modernizare şi reabilitare termică a sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au fost scoase din nou la licitaţie, după ce la prima procedură, iniţiată în luna februarie, a fost depusă o ofertă care, în final s-a dovenit a fi neconformă cu condiţiile impuse prin caietul de sarcini.

În data de 11 mai 2020 a fost lansată o nouă licitaţie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Valoarea totală estimată este de 2.775.026,98 de lei.

Potrivit proiectului, pe lângă termoizolaţie, înlocuirea tâmplăriei şi a instalaţiilor, clădirea administrativă situată în municipiul Alba Iulia va fi dotată cu panouri solare şi va beneficia de un sistem modern de încălzire / răcire cu ventiloconvectoare montate pe pardoseală. Prin proiect se doreşte creşterea eficienţei energetice a clădirii administrative, prin reabilitarea termică şi modernizarea instalaţiilor aferente construcţiei.

Conform documentului citat, investiţia constă în realizarea următoarelor lucrări: termoizolarea pereţilor exterior, termoizolarea soclului, termoizolarea planşeului în pod, termoizolarea planşeului peste canalul ethnic, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie din lemn stratificat cu geam termoizolant low-e, instalarea unor soluţii de producere a energiei din surse regenerabile: panouri solare, pompe de căldură, înlocuirea conductelor ce alcătuiesc distribuţia instalaţiei de alimentare cu apă caldă, înlocuirea conductei de alimentare cu apă rece, dirijarea apelor pluviale spre canalizarea stradală, modernizarea şi eficientizarea instalaţilor de iluminat artificial.

Prima licitaţie a fost lansată în data de 19 februarie 2020. Potrivit procesului verbal privind evaluarea garanţiei de participare, a informaţiilor din DUAE şi a documentelor, precum şi îndeplinirea cerinţelor de calificare, comisia de evaluare a constatat în data de 16 aprilie 2020 faptul că Transilvania Prest Solution SRL – în calitate de lider de asociere (Adal Solutins SRL – asociat ofertant, Delta Design Experience SRL – subcontractant, Archi Studio Gabriel Băieşan SRL – subcontractant şi Sipatub SRL – subcontractant), a depus o ofertă nesemnată cu semnătură electronică extinsă – fiind declarată inacceptabilă.

Citiţi şi:

 

FOTO VIDEO Un avion a aterizat forţat pe un câmp de lângă Alba Iulia. Pilotul a scăpat cu răni minore

 

Termenul dat de premierul Ludovic Orban pentru finalizarea autostrăzii Sebeş - Turda: 30 noiembrie 2020

 

Spitalul cu doi manageri, unul de la PNL, altul de la PSD. Primarul din Câmpeni a emis o dispoziţie contrară cu ordonanţa Guvernului

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite