O firmă din Alba Iulia realizează gratuit 2.500 de viziere de protecţie pentru spitale, ISU, Ambulanţa şi DSP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă din Alba Iulia confecţionează şi donează 2.500 de viziere de protecţie către spitalele din judeţ, ISU, Ambulanţa, DSP şi Crucea Roşie.

Antel SRL este o firmă cunoscută în Alba pentru producţia de materiale publicitare şi tipărituri. Potrivit alba24.ro, compania, înfiinţată în anii ’90, are acum 60 de angajaţi care muncesc în atelierele de producţie din incinta fostei fabrici de covoare INCOV Alba Iulia.

Publicitatea este unul dintre domeniile afectate grav de actuala criză declanşată de epidemia de coronavirus, însă asta nu l-a impiedicat pe proprietarul companiei, să ia decizia de a contribui la limitarea efectelor acestei nenorociri care s-a abătut asupra tuturor. El s-a gândit la cei care luptă cu epidemia în primele rânduri, cei care iau zilnic contact cu posibili bolnavi şi care duc lipsă de echipamente de protecţie adecvate.

Reprezentantul societăţii, Titus Biro, a luat legătura cu DSP Alba şi s-a oferit să producă, pe baza unui model agreat şi să livreze fără vreo pretenţie financiară, un număr cât mai mare de viziere transparente de protecţie pentru toate unităţile din Alba care au nevoie de astfel de echipamente.

În atelierele Antel se produc acum 2.500 de bucăţi de viziere care vor ajunge, prin intermediul DSP Alba, la toate spitalele din judeţ, ISU, Ambulanţă, DSP şi Crucea Roşie. Vizierele sunt realizate dintr-un material plastic compozit care poate fi sterilizat şi vor putea fi reutilizate.

Citiţi şi:

 

Revolta unei asistente care tratează bolnavi de coronavirus: „De trei săptămâni nu mi-am strâns copilul în braţe. Oare când veţi înţelege?”

 

Postarea virală a unui român aflat la muncă în Germania: „Acasă nu se întoarce Diaspora, se întorc doar cei iresponsabili“

 

”Aprozarul virtual”, iniţiativa Primăriei Ciugud pentru a ajuta producătorii care nu mai pot vinde legume în pieţe

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite