Morţi violente în Alba: un bărbat s-a înecat iar o femeie a fost lovită de fulger UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au decedat marţi după-amiază, în Alba, în condiţii violente. Un bărbat s-a înecat în râul Arieş, iar o femeie a fost lovită de un fulger în timp ce se afla cu animalele la păscut.

UPDATE Comunicatul IPJ Alba cu privire la cele două evenimente:

"În data de 19.06.2012, ora 17 10 , poliţiştii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din comuna Lupşa, s-a înecat în râul Arieş. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare care a constatat că în data de 19.06.2012, în jurul orelor 16.45, C.V., de 46 de ani, din comuna Lupşa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în albia râului Arieş, în apropierea confluenţei Valea Şesii iar la un moment dat a dispărut sub apă.

În apropierea locului se mai aflau două persoane care au observat acest lucru şi au început să-l caute. C.V. a fost găsit la o distanţă de cca. 50 de metri in aval, a fost scos pe malul râului unde i-au fost aplicate manevre de resuscitare care însă nu au avut rezultat pozitiv.  Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

La ora 23,50 , Secţia 10 Poliţie Rurală Albac, a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că în comuna Arieşeni, pe un fânaţ se află o femeie decedată. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că pe păşunatul comunal al localităţii Bubeşti, se afla cadavrul lui N.S., de 61 de ani, din comuna Arieşeni.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în după amiaza zilei de 19.06.2012, femeia se afla cu vitele la păscut şi a fost surprinsă de o furtună cu descărcări electrice, în timpul căreia a fost lovită de un trăsnet.  Rudele femeii au început căutarea acesteia în jurul orelor 23,00 iar după ce au găsit-o au anunţat poliţia.

La examinarea externă a cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Urmează ca în cursul zilei de azi, 20.06.2012, medicului legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba să efectueze necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii."

Bărbatul înecat avea 46 de ani şi locuia în comuna Lupşa din Munţii Apuseni. A intrat în Arieş şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Victima a fost scoasă din apă de alte persoane dar nu a mai putut fi salvată.

Femeia lovită de fulger avea 60 de ani şi se afla cu vitele la păscut în zona Vîrtop din comuna Arieşeni.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite