Momentul în care un bărbat este atacat şi bătut noaptea de trei indivizi. Reacţia Poliţiei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul agresat s-a fotografiat şi a făcut imaginile publice
Bărbatul agresat s-a fotografiat şi a făcut imaginile publice

Un bărbat din Ocna Mureş, care locuieşte în prezent în Cluj-Napoca, reclamă că a fost atacat şi agresat în timpul nopţii de trei persoane. Poliţia a deschis dosar penal.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani susţine că a fost bătut de către trei tineri, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Poliţia susţine că agresorii au fost identificaţi şi sunt cercetaţi pentru lovire. 

”În data de 25.06.2021, vineri, am venit în oraşul natal pentru a pregăti cele necesare slujbei religioase de parastas după tatăl meu decedat cu o săptămână în urma.

Sosit târziu de la un priveghi, în data de 27, la miezul nopţii, ora 23:59, aud din camera, unde eram întins, un claxon de maşină. Ies la poartă, observ o maşină cu farurile aprinse, nu reuşesc să văd bine şi îmi deschid şi eu maşina care era parcată la poartă, să aprind farurile pentru a vedea cine claxonează.

Imediat trei pasageri sar din maşina sosită, strigând cu vădită intenţie de a mă ataca. Nu desluşeam în lumina puternică a farurilor câţi sunt, dacă sunt înarmaţi cu bâte, cuţite sau altceva. Toată agresiunea a fost filmată cu camera video montată în autoturismul meu.

Din imagini se observă violenţa atacului în urma căruia mi-am pierdut cunoştinţa, zăcând aproximativ trei min pe asfalt. Vecinii auzind strigătele au sunat la 112 şi ulterior şi eu, după ce mi-am revenit. Am fost lovit cu un obiect contondent în cap. Am decis sa fac public acest incident deoarece cu 2 dintre atacatori am avut şi în trecut incidente în trafic care deşi au fost raportate prin 112 la politie, nu s-a luat nici o măsură.

Este inadmisibil ca într-un oraş mic de 13.000 de locuitori să fie toleraţi astfel de indivizi tineri. Siguranţa nu mai există. Luni dimineaţă ma voi prezenta pentru a obţine un certificat medico legal şi voi urma paşii pentru tragerea la răspundere a celor trei atacatori”, a declarat bărbatul agresat.

Racţia Poliţiei

IPJ Alba a transmis faptul că, în noaptea de 26/27 iunie 2021, în urma unui apel prin 112, poliţiştii din Ocna Mureş au intervenit, pe o stradă din oraş, unde a fost semnalată a agresiune.

”La locul incidentului a fost identificat în bărbat de 34 de ani, din municipiul Cluj Napoca, care a reclamat faptul că a fost lovit de 3 persoane necunoscute. Cu ajutorul indiciilor şi imaginilor puse la dispoziţie de victimă, în aproximativ o oră de la sesizare au fost identificaţi 3 tineri, de 30, 33 şi 39 de ani, doi din comuna Unirea şi unul din Ocna Mureş, ca şi persoane bănuite de săvârşirea faptelor cu violenţă.  

Din primele cercetări, a rezultat că, anterior producerii incidentului, între victimă şi agresori ar fi avut loc o şicanare în trafic, eveniment care nu a fost semnalat prin 112 sau prin altă modalitate de către niciuna dintre părţile implicate. 

Cu ocazia verificărilor efectuate în locul în care s-ar fi produs agresiunea, nu au fost identificate arme albe sau alte obiecte care ar fi putut produce leziuni. Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis, duminică, IPJ Alba.

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Roşia Montană revine în atenţia UNESCO pentru înscrierea pe lista Patrimonului Mondial. Când se va lua decizia

 

Momentul spectaculos în care se produce o viitură pe un râu din Apuseni. Furia naturii în câteva secunde VIDEO

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite