Minor tâlhărit pe o stradă din Alba Iulia. Autorul l-a lăsat fără un lănţişor de aur pe care l-a amanetat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul acuzat de tâlhărie a fost reţinut de poliţiştii din Alba Iulia, care au stabilit că este implicat şi în furtul unei centrale termice.

Autorul tâlhăriei comise pe 21 septembrie,  este un tânăr, B.S.F., de 20 de ani, din comuna Berghin. Poliţiştii au stabilit că bărbatul l-a lăsat, sub presiunea ameninţării,  fără un lănţişor de aur pe un minor de 15 ani, care se afla pe bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Agesrorul avea un plan bine stabilit. După ce s-a văzut cu lănţişprul în propriul buzunar l-a amanetat la o casă de profil din oraş. Poliţiştii au reuşit să-l prindă vineri, şi să  recupereze lănţişorul de aur, care a fost înapoiat victimei.

Anchetatorii au stabilit că tânărul din Berghin este implicat, alături de un alt bărbat de 19 ani, V.S.P., din Alba Iulia, şi în furtul unei centrale termice dintr-o locuinţă din Alba Iulia.

Ambii bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar în cursul zilei de sâmbătă, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite