Mandat de arest pus în executare în dosarul bătăuşilor din Cugir. „Şobolanu“ a fost găsit în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi procurorii din Alba Iulia au reuşit să dea de urma unui bărbat din pe numele căruia era emis un mandat de arest în lipsă în dosarul bătăuşilor din Cugir. Inculpatul a fost reţinut în Germania.

Sergiu Lucian Bacrău, zis „Şobolanu“, a fost reţinut în Germania şi a fost adus în România pentru punerea în aplicare a mandatului de arest. Curtea de Apel Alba Iulia judecă luni recursul acestuia la decizia Tribunalului Alba de la sfârşitul lunii mai prin care s-a emis mandatul în lipsă. Instanţa de judecată a respins recursul, astfel încât bărbatul va fi judecat în stare de arest preventiv.

Tot luni la Tribunalul Alba are un nou termn în dosarul în care au fost trimise în judecată 28 de persoane pentru mai multe acuzaţii: asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pentru aceste acuzaţii riscă până la 15 ani de închisoare.

Membrii grupării sunt acuzaţi de implicare într-un scandal ce avut loc în 25 aprilie 2011 la o discoteca Wake Up din Cugir. Doi oameni de ordine, Gheorghe Bota şi Ioan Mihăilă, din Orăştie, au fost bătuţi pentru că nu i-au lăsat pe unii dintre membrii grupării să intre în local. Unul dintre aceştia a fost internat în stare gravă la un spital din Cluj-Napoca.

Lista inculpaţilor trimişi în judecată: Coca Dorin Ilie, Roznovăţ Gabriel Alin, Matei Cristian Vasile, Sibişan Viorel Zis Relucu, Sibişan Constantin Zis Tică, Sibişan Viorel Zis Siba, Sabău Vasile, Coca Robert Adrian, Moldovan Mihai, Pienar Cosmin Gabriel Junior Zis Pie, Vîjdea Traian Cosmin, Pienar Cosmin Gabriel Senior Zis Pie, Cheţa Călin Andrei, Badea Ciprian Constantin, Cristea Mircea, Badea Alexandru Marin, Bacrău Lucian Sergiu zis Şobolanu,
Niţu Cristian Gheorghe zis Livosu, Cristea Gabriel zis Cazacu, Cucu Alexandru Gabriel zis Bibanu, Lascu Nicolae zis Bebe, Lascu Gheorghe zis Românu, Bacrău Dorin Florin zis Gheza, Vaşarhelean Graţian Ioan, Chiaburu Florin Sebastian, Ponivescu Anton Flaviu zis Mami, Nistor Florin zis Ţonţo (trimişi în judecată în lipsă).

Singurul inculpat judecat în libertate este Coca Dorin, tatăl lui Coca Dorin Ilie şi Coca Robert Adrian.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite