Mamă denaturată. Şi-a abandonat copiii într-un apartament din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 32 de ani din Alba Iulia este cercetată penal de poliţie după ce a plecat de acasă şi şi-a abandonat cei doi copii. Femeia este căutată de poliţie pentru a fi trasă la răspundere în legătura cu fapta sa.

Mama minorilor în vârstă de şase luni şi patru ani i-a abandonat vineri, 9 martie. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba a fost sesizată marţi, 13 martie, de proprietarul apartamentului în care femeia a locuit temporar cu copiii. Acesta a anunţat instituţia statului prin intermediul liniei telefonice „Telefonul copilului”.

„Minorii sunt în afara oricărui pericol. Specialiştii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba vor dispune faţă de aceştia o măsură de protecţie în regim de urgenţă, conform legislaţiei privind protecţia copilului. În continuare Poliţia Municipiului Alba Iulia efectuează cercetări în vederea depistării mamei celor doi minori şi tragerii ei la răspundere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de abandon de familie“, susţin reprezentanţii IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite