Jaf şi tâlhărie la o benzinărie din Blaj. Patru bărbaţi au atacat o angajată, au legat-o şi au fugit cu 22.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Jaf cu violenţă la o benzinărie din Blaj, judeţul Alba, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21-22 noiembrie. Patru bărbaţi au atacat-o pe angajata staţiei, au legat-o după care au fugit cu suma de 22.000 de lei.

Bărbaţii au atacat-o pe angajata staţiei în momentul în care femeia a ieşit afară din bezinărie. Cei patru hoţi au furat 22.000 de lei din seiful benzinăriei şi au plecat fără urmă.

Au lăsat-o pe femeie în bezinărie, cu bandă izolată lipită la gură şi legată. Angajata a reuşit să apese pe butonul de panică, iar la faţa locului a venit un echipaj de pază. Femeia a fost transportată la spitalul din Blaj. Poliţiştii fac cercetări pentru a-i găsi pe  hoţi.

Comunicatul IPJ Alba:

La data de 22.11.2014 orele 02.02, printr-un apel prin 112, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că angajata unei staţii de carburanţi din municipiul Blaj a fost agresată de persoane necunoscute care ar fi sustras banii din încasări. 

La faţa locului s-a deplasat imediat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în noaptea de 21/22.11.2014, în jurul orelor 01.50, 4 persoane necunoscute, profitând de faptul că angajata staţiei de carburanţi a ieşit din incintă, au imobilizat-o şi au sustras dintr-un seif suma de 22.400 lei, bani proveniţi din încasări. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor în vederea tragerii lor la răspundere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Bezinăria se află la intrarea în Blaj dinspre Alba Iulia, reprezentanţă Lukoil şi este dotată cu camere video de supraveghere. Atacatorii au lovit-o pe angajata benzinăriei cu pumnul în zona feţei, provocându-i răni la ochi şi la maxilar. Au legat-o cu bandă adezivă, la mâini şi la ochi şi au ameninţat-o să le dea cheia seifului. Femeia a cedat presiunilor, iar agresorii au furat banii şi au părăsit locul jafului. Victima a reuşit să apese butonul de panică, iar în scurt timp la faţa locului au ajuns reprezentanţii firmei de pază, ai poliţiei şi SMURD.

„Butonul a fost activat la ora 02.00 şi la o2.02 minute am fost la faţa locului. Când am ajuns lumina  era întreruptă şi uşa închisă. Am bătut în geam, am strigat la doamnă că sunt de la pază. Era legată la cap, avea o bandă prinsă pe cap şi sângera la nas. A venit la uşă, i-am acordat primul ajutor şi am anunţat organele competente. Era în stare de şoc. A zis că a ieşit până afară şi au atacat-o”, a spus agentul de pază, care a ajuna la benzinărie după activarea butonului de panică.

„În jurul orei 02.30 ni s-a adus o pacientă în vârstă de 51 de ani, afirmativ în urma unei agresiuni, care a avut loc la saţia Lukoil din localitate. Pacienta prezenta un hematon periorbitar cu chemoziz conjunctival, posibil prin fractură de os malar. Asociată prezenta multiple plăgi contuze la nivel frontal şi o plagă muşcată la nivelul hemilimbii stângi. Va rămâne internată în serviciul nostru pentru completarea investigaţiilor” a spus medicul Horia Pipon de la Spitalul Municipal din Blaj.

Furt din seiful unei case de ajutor din Blaj: hoţii au plecat cu 17.000 de lei

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite