IPJ Alba angajează 58 de poliţişti. Se caută agenţi de ordine publică şi agenţi conducători de câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuri de muncă la Inspectoratul de Poliţie Alba. Sunt scoase la concurs 58 de posturi pentru încadrare directă şi două posturi pentru reîncadrare.

Luni, 3 octombrie a.c., încep înscrierile pentru ocuparea posturilor vacante, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Persoanele care doresc să devină poliţişti se pot înscrie la concurs până pe data de 7 octombrie 2016.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-au fost repartizate 58 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de reîncadrare (un post de ofiţer şi un post de agent). Din totalul celor 58 de posturi destinate încadrării directe, 21 sunt de agenţi de ordine publică în mediul urban, 3 sunt de agent de poliţie – conductor câine, în cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi 33 sunt de agenţi de ordine publică în mediul rural.

În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofiţer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016. Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://ab.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba zilnic în intervalul orar 09:00 – 15:00. Cei care doresc să se înscrie trebuie să ştie că: există doar limită minima de vârstă – 18 ani; înălţimea minima a candidaţilor este 1,65 m pentru femei şi 1,70 m pentru bărbaţi; nu este nevoie de cazier judiciar; nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu şi cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale; proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris; fişa medicală a cărei valabilitate nu a depăşit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

Citiţi şi:

Ce sunt marcajele turistice şi care este semnificaţia lor. Cum sunt clasificate traseele montane

Cazare în condiţii ca acum 100 de ani într-o locuinţă tradiţională din Apuseni. Experimentul realizat de o familie din Bucureşti în satul Cheia din Alba

Ferma de măgăriţe din Apuseni, afacerea de succes cu lapte ce se vinde cu 100 de lei litrul

Cum se obţine cel mai bun vin în gospodărie. Producătorii sunt încântaţi de calitatea strugurilor făcuţi în 2016

Destinul tragic al partizanilor dobrogeni ucişi mişeleşte de securitatea comunistă. Împuşcaţi şi îngropaţi cu cătuşele pe un deal din Timiş

Raiul de la Mănăstirea Dumbrava, locul unde sunt îngrijiţi 200 de copii abandonaţi şi bătrâni singuri

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite