Interlop din Alba Iulia, urmărit cu mandat european, extrădat din Italia. Marius Necreală a bătut patru persoane într-un bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un interlop din Alba Iulia implicat în mai multe dosare penale în ultimii ani a fost reţinut de autorităţile italiene. Miercuri, 6 februarie, Florin Marius Necreală (36 ani) a fost escortat în România şi a ajuns în arestul IPJ Alba.

Bărbatul este posesor al unui mandat european de arestare, emis în baza unui mandat de arestare preventivă al Tribunalului Alba, pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Marius Necreală era urmărit naţional şi internaţional din luna octombrie 2011 iar în luna decembrie 2012 a fost reţinut în Italia, în urma colaborării dintre autorităţile române şi cele italiene.

Inculpatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba urmând ca în cursul zilei vineri să fie prezentat Tribunalului Alba pentru confirmarea mandatului de arest.

Infracţiunile de care este acuzat au avut loc într-un bar din Alba Iulia. Interlopul a fost implicat într-o bătaie în care au căzut victime patru persoane. Bărbatul a mai fost implicat şi în alte activităţi la limita legii. Necreală este judecat la Tribunalul Vâlcea într-un dosar de criminalitate organizată. 

Dosarul a fost disjuns, în condiţiile în care nu a fost găsit de autorităţi pentru a putea fi audiat. Alţi 10 interlopi din gruparea infracţională au primit condamnări la închisoare, iar dosarul acestora se află, în prezent, la Curtea de Apel Piteşti.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite