Infectat cu SARS-CoV-2, a pus la cale înşelăciuni prin metoda „şmen”. În final a ajuns în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Un bărbat din Cugir a încercat să înşele mai multe persoane prin metoda „şmen”. În ziua respectivă acesta trebuia să se afle în izolare la domiciliu.

Bărbatul de 44 de ani este bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de tentativă de înşelăciune, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 16 februarie 2022.  

”În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 15 februarie 2022, ar fi intrat în incinta mai multor magazine de pe raza comunelor Câlnic şi Săsciori, unde ar încercat să-i înşele pe vânzători, pretinzând faptul că trebuie să primească rest, după o plată efectuată prin folosirea unei bancnote în cupiură mare.   

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, la data săvârşirii faptelor, bărbatul trebuia să se afle la domiciliu, în izolare, ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2. În sarcina acestuia a fost reţinută şi infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis IPJ Alba.

În cursul zilei de vineri, 18 februarie, reţinutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.  

Vă mai recomandăm:

 

Decizie cu impact major pentru Roşia Montană. Certificatul de descărcare arheologică a masivului Cârnic, anulat în justiţie după 11 ani de procese

 

Deputat AUR alungat de protestatarii de la fabricile de armament din Cugir. „Pleacă de aici, cu politica“ VIDEO

   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite