FOTO Un TIR înmatriculat în Polonia s-a răsturnat pe DN1 în Alba. Şoferul a fost rănit uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un TIR înmatriculat în Polonia s-a răsturnat joi după-amiază pe DN1, în judeţul Alba, blocând circulaţia auto pe ambele sensuri. Poliţia suţine că şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă.

Accidentul a avut loc la Inoc, pe teritoriul comunei Mirăslău. Din primele informaţii de la locul evenimentului rezultă că şoferul a pierdut controlul direcţiei, într-o curbă, iar când a încercat să redreseze autovehiculul acesta s-a răsturnat pe carosabil iar remorca a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit şi pompierii din Aiud, pentru asigurarea măsurilor PSI. Se pare că în urma impactului, rezervorul TIR-ului s-a spart iar motorina se scurge pe şosea. Şoferul a fost rănit uşor.

Circulaţia în zonă a fost blocată pe ambele sensuri aproximativ 40 de minute. Pentru cei care se deplasează dinspre Turda spre Aiud se încearcă devierea circulaţiei prin Unirea – Ocna Mureş – Fărău – Hopârta – Aiud.

image

În jurul orei 18.30 s-a reuşit deblocarea sensului de mers Aiud Turda iar circulaţia se desfăşoară alternativ. Coloana de maşini se întinde pe aproximativ 5 km, pe ambele benzi.

image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite