Fotbalist din Caraş-Severin arestat preventiv pentru furt de bani din ATM-uri bancare în şase judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat din Caraş-Severin, suspectat că a încercat să ”spargă” mai multe ATM-uri din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti din Cluj. Acesta este acuzat că a ”operat” în acelaşi mod şi în alte oraşe, printre care şi Cluj-Napoca.

Poliţiştii din Cluj l-au reţinut pe un tânăr din Caraş-Severin care a „operat” atât în Alba, cât şi în judeţele Cluj, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Arad şi Bihor. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Caraş-Severin, care a fost identificat în judeţul de reşedinţă şi la domiciliul căruia poliţiştii clujeni, însoţiţi de criminalişti şi luptători SAS, au efectuat, vineri, percheziţie. Bărbatul se numeşte Ţundrea Miodrag Vasile şi este fost jucător de fotbal la echipa Metalul Bocşa.

„Bărbatul de 26 de ani, din judeţul Caraş Severin, este cercetat de către poliţiştii clujeni pentru săvârşirea a 7 tentative de furturi din bancomate de pe raza municipiului Cluj-Napoca. La data de 24 septembrie a.c., acesta ar fi încercat sustragerea unor sume de bani din 7 bancomate, prin aplicarea unor dispozitive confecţionate artizanal în interiorul fantei de eliberare a banilor. Astfel, la efectuarea tranzacţiei, bancnotele eliberate ar fi rămas blocate în interior, ATM-ul fiind scos din uz. De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză ar fi fost implicat în peste 50 de fapte de retrageri frauduloase de numerar din ATM-uri de pe raza judeţelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Arad şi Bihor.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat urmează a fi stabilită”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Tânărul a fost reţinut de poliţiştii din Cluj şi oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi identificarea tuturor persoanelor implicate.

În  22 septembrie, la cinci bancomate aparţinând unui număr de trei instituţii bancare şi localizate în centrul oraşului Alba Iulia – zona Nicolae Titulescu – Piaţa Iuliu Maniu, respectiv cartierul Cetate – zona Transilvaniei – Revoluţiei, au fost sesizate avarii la dispozitivele de eliberat cash. Fantele de eliberare a numerarului au fost deteriorate, fiind întredeschise şi blocate, iar ATM-urile afişau mesajul de eroare.

Interlopii clanului ”Lenis” din Sibiu, condamnaţi la 150 de ani de închisoare de Tribunalul Alba. 15 ani după gratii pentru Burnete Sorin

 

Un briceag metalic şi o bâtă, corpuri delicte în tentative de omor. Ce pedepse au primit agresorii la Tribunalul Alba

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite