Filmuleţe cu bătăi şi umilinţe asupra unor fete minore, publicate pe Instagram. Dosar penal la poliţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmmuleţele cu agresiunile au fost publicate pe Instagram
Filmmuleţele cu agresiunile au fost publicate pe Instagram

Trei filmuleţe video cu fapte de agresiune între minore, care au loc la Alba Iulia, au fost publicate pe Instagram.

UPDATE IPJ Alba susţine că în cauză a fost deschis dosar penal: La data de 4 noiembrie 2021, poliţiştii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 1 – 3 noiembrie 2021, o minoră din Alba Iulia ar fi agresat alte două minore, apropiate de vârsta acesteia, iar agresiunile au fost filmate şi distribuite pe reţele de socializare. În cauză a fost deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Textul iniţial: Persoana din spatele contului pe care au fost publicate filmuleţele susţine că astfel de incidente au devenit o obişnuiţă, fiind sesizată şi poliţia. Autoarea agresiunilor ar fi o minoră în vârstă de 12-13 ani care este filmată în timp ce loveşte alte fete. Filmările ar fi utilizate, ulterior, pentru a face impresie în rândul prietenilor.

În doar şase zile de la postarea video-clipurilor, fiecare material în parte are mii de vizualizări şi zeci de comentarii. Primul videoclip postat în urmă cu aproape o săptămână a strâns peste 7.500 de vizualizări. De asemenea, altul are aproape 4.500 de vizualizări şi cel mai recent peste 1.400, fiind postat în urmă cu şase zile.

Sursa video: alba24.ro

La fel de şocant ca şi înregistrările postate sunt comentariile minorilor care au văzut imaginile. Mare parte dintre ei, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, par că le cunosc pe minorele care apar în videoclip, unii susţinând că sunt chiar colegi de clasă cu acestea.

Alţii susţine că a fost sesizată poliţia, dar oamenii legii nu ar avea ce să îi facă minorei care le agresează pe celelalte fete.

Vă mai recomandăm:

 

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeş - Turda va fi inaugurat la 1 decembrie. Ce spune fostul ministru Cătălin Drulă VIDEO

 

Un preot din Alba Iulia, diagnosticat cu COVID-19, a ţinut o slujbă, două botezuri şi o înmormântare

  

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite