Trei hoţi profesionişti, săltaţi de poliţie. Au jefuit 12 locuinţe de unde au furat bunuri de 50.000 de lei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sume de bani descoperite în urma percheziţiilor. Foto IPJ Alba
Sume de bani descoperite în urma percheziţiilor. Foto IPJ Alba

Poliţişti din Alba efectuează miercuri dimineaţă cinci percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe. În cursul anului 2021 ar fi sustras bunuri în valoare de 50.000 de lei. Trei persoane vor fi conduse la audieri.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 10 octombrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează cinci percheziţii în judeţul Alba la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuinţe.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în cursul anului 2021 ar fi sustras, din 12 locuinţe, bunuri ( televizoare, bijuterii, laptopuri, maşini de tuns iarba, scule), în valoare de aproximativ 50.000 de lei. 

Trei persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. 

perchezitii politie alba hoti

   

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigaţii criminale, participă poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.  

perchezitii politie alba hoti

Vă mai recomandăm:

 

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeş - Turda va fi inaugurat la 1 decembrie. Ce spune fostul ministru Cătălin Drulă VIDEO

 

Un preot din Alba Iulia, diagnosticat cu COVID-19, a ţinut o slujbă, două botezuri şi o înmormântare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite