Doi tineri din Cugir reţinuţi pentru şantaj. Au cerut unei tinere 10.000 de euro pentru a nu posta pe internet filme pornografice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Cugir au fost reţinuţi marţi de poliţiştii din IPJ Alba pentru şantaj. Cei doi i-au cerut unei tinere suma de 10.000 de euro pentru a nu posta pe internet un film în care aceasta apare în ipostaze indecente.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că începând cu luna decembrie 2012, D.C.F., de 28 de ani şi S.I.F., de 23 de ani, ambii din Cugir, au ameninţat-o pe tânără cu postarea pe internet a unor filme în care aceasta apare în ipostaze indecente. Tinerii au şi postat un asemenea film pe un site după care l-au şters.

„La data de 29.01.2013, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba, poliţiştii au organizat un flagrant iar cei doi suspecţi au fost prinşi în timp ce primeau de la victimă suma de 600 euro, care iniţial au fost marcaţi de către poliţişti.  În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Alba Iulia au fost efectuate percheziţii domiciliare la locuinţele învinuiţilor, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare informatice, telefoane mobile şi unităţi centrale de calculator”, se susţine într-un comunicat al IPJ Alba.

Cei doi învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de şantaj şi răspândirea de materiale obscene, urmând ca în cursul zilei de miercuri, să fie prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite