Doi tineri care s-au aventurat pe munte cu o maşină de oraş, ajutaţi de jandarmi să coboare la civilizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost coborâţi d epe munte de un echipaj al Jandarmeriei
Cei doi tineri au fost coborâţi d epe munte de un echipaj al Jandarmeriei

Doi tineri, un român şi un britanic, rămaşi blocaţi cu maşina, sâmbătă, pe un traseu montan din munţii Apuseni au fost coborâţi de pe munte de un echipaj al Jandarmeriei

Aceştia au pornit cu un autoturism marca Volkswagen Golf pe un drum foarte accidentat, iar într-o zonă izolată a traseului Mătişeşti – Poiana Mărşoaia – Gârda de Sus maşina a suferit o avarie. Jandarmii din Arieşeni au acordat sprijin celor doi şi au tractat maşina defectă până în localitatea Albac.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Alba, în data de 17 noiembrie, în jurul orei 13.30, patrula de jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieşeni, în timp ce îşi desfăşura activitatea pe traseul montan Mătişeşti – Poiana Mărşoaia – Gârda de Sus, a găsit într-o zonă izolată a traseului doi turişti, cu un autoturism Volkswagen Golf ce a suferit o avarie.

Cei doi turişti, U. E. N. de 24 de ani, cetăţean român şi G. M. M. E. de 25 de ani, cetăţean britanic au ales să parcurgă traseul montan cu maşina, cu toate că drumul era foarte accidentat. Subofiţerii Jandarmi au acordat sprijin celor doi şi au tractat maşina defectă cu autovehiculul de serviciu până în localitatea Albac.

tineri munte jandarmi
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite