Dănuţ Hălălai, şeful Gărzii de Mediu, este noul prefect al judeţului Alba

0
0
Dănuţ Hălălai
Dănuţ Hălălai

Guvernul Grindeanu a emis, în şedinţa de joi, 30 martie, ordinul prin care Dănuţ Hălălai, şef al Gărzii de Mediu Alba, este numit prefect al judeţului Alba. Tot azi, Guvernul a mai emis un alt ordin prin care încetează încetarea detaşarea temporară a Mihaelei Albu, cea care s-a îngrijit de atribuţiile funcţiei de prefect al judeţului Alba.

Dănuţ Hălălai (PSD) este noul prefect al judeţului Alba. Numirea sa nu e o surpriză întrucât numele său fusese vehiculat pentru această funcţie atât în mass-media, cât şi în spaţiul public.

Hălălai este de profesie inginer. Înl 2011 a urmat cursurile de master ale Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului din acdrul UBB. Masterul l-a luat cu media 9,90 şi a fost şef de promoţie. Noul prefect este membru în comitetului executiv judeţean al PSD Alba. Fratele său, Mirel Hălălai, este primar al oraşului Teiuş.

Prin această numire, Hălălai devin fraţii cu cea mai mare putere în PSD Alba, deşi Dănuţ va renunţa - din pricina funcţiei de prefect - la calitatea de membru de partid.

În urmă cu două săptămâni a fost numită subprefect Monica Popescu, fost membru ALDE şi funcţionar în cadrul Primăriei Alba Iulia.

Mai multe - Alba Iulia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite