Cu ce se mai ocupă Jandarmeria când nu are misiuni la mitinguri de protest: amendează prostituatele de pe centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe femei care încercau să acosteze bărbaţi, în vederea practicării de raporturi sexuale, au fost surprinse de jandarmii din Alba, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Un număr de 14 femei au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare totală de peste 4.000 de lei. 

În urma participării Jandarmeriei Alba la prevenirea şi combaterea fenomenului prostituţiei, în perioada 2 – 6 martie 2019, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost surprinse 14 femei cu vârste cuprinse între 24 şi 54 de ani care, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze bărbaţi, în vederea practicării de raporturi sexuale.

Jandarmii le-au explicat consecinţele legale ale faptei săvârşite, le-au îndrumat să desfăşoare o activitate în acord cu normele de convieţuire în societate, iar la final le-au aplicat avertismente scrise sau le-au sancţionat cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 4.200 de lei.

Totodată, potrivit unui comunicat de presă, jandarmii le-au pus în vedere prostituatelor că, în intervalul următor, Jandarmeria Alba va intensifica acţiunile pentru combaterea acestui fenomen.

Imagine indisponibilă
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite