Crimă în Alba după un conflict de la o femeie. Un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a ucis în bătaie un consătean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagin
Imagin

Crimă în comuna Sălciua din Apusnei. Un băbat de 32 de ani a fost reţinut după ce a ucis în bătaie un consătean în vârstă de 60 de ani.

UPDATE Bărbatul în vârstă de 32 de ani din comuna Sălciua, suspectat de omor, a fost arestat preventiv. Tribunalul Alba a dispus joi, 11 octombrie, emitarea unui mandat de arest preventiv pe numele inculpatului B. Ioan Alin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.10.2018 până la data de 10.11.2018, inclusiv. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

_____________________________________________

Procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba fac cercetări în cauză, respectiv acte de urmărire penală sub aspectul infracţiunii de omor, constând în aceea că suspectul a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate, şi cu ajutorul pumnilor, i-a aplicat mai multe lovituri, cauzându-i un politraumatism abodminal, care a condus la decesul victimei.

Aflat sub influenţa alcoolului, atacatorul (B.I.A) şi-a adus aminte de un conflict mai vechi şi s-a dus la  locuinţa victimei, unde l-a luat la bătaie.  Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio şansă în faţa valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconştientă la pământ, iar agresorul a ieşit din locuinţa acestuia.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia miercuri, 10 octombrie, la o zi distanţă după atac. La scurt timp după descoperirea crimei, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe agresor. Potrivit unor surse din anturajul victimei, sursa conflictului mai vechi dintre cei doi ar fi o idilă cu o femeie.

În cursul zilei de miercuri, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru cercetări. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care în cursul zilei de joi vor propune arestarea preventivă a bărbatului, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite