Cinci candidaţi din PNL pentru Primăria Bucureşti. Cine sunt liberalii care vor postul lui Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Atanasiu era vehiculat printre candidaţii la primăria Bucureşti
Teodor Atanasiu era vehiculat printre candidaţii la primăria Bucureşti

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, co-preşedinte al PNL Bucureşti, a declarat duminică, la Alba Iulia, că nu va candida la Primăria Generală a Capitalei. Atanasiu a spus că există deja cinci aspiranţi din cadrul partidului pentru fotoliul de primar al municipiului Bucureşti.

"Nu mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti, dar avem colegi de partid care şi-au depus această candidatură. Noi avem un proces de selecţie internă a acestor candidaţi, un proces de selecţie care în luna noiembrie ne va da toate elementele pentru a lua decizia. Probabil pe la sfârşitul anului vom veni să ne prezentăm candidaţii”, a spus Atanasiu.

Potrivit acestuia, candidaţii PNL care s-au înscris în cursa pentru cea mai importantă funcţie de primar din ţară sunt Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte.

Atanasiu a spus că spre sfârşitul anului, după un proces de selecţie internă, va fi desemnat un candidat care să întrunească toate condiţiile pentru această funcţie.

Liderul liberal a mai declarat că pentru primăriile de sector şi-au anunţat candidatura, până în prezent, 26 de membrii de partid care, de asemenea vor trece prin filtrul unei analize interne.

Profit de 4 milioane de euro la UM Cugir în primele şase luni din 2015. Compania de armament are contracte până în 2018

 

Proiectul Roşia Montană: avizul de mediu pentru planul urbanistic al zonei industriale, suspendat în justiţie

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite