Cetăţean sârb amendat de poliţiştii Serviciului Imigări Alba pentru şedere ilegală în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba, au desfăşurat în data de 25 februarie 2013, o acţiune cu forţe proprii în scopul combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului Alba.

În timpul acţiunii a fost depistat un bărbat (P.S.), de 41 de ani, din Serbia, care se afla ilegal pe raza comunei Livezile. În urma  verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a intrat legal pe teritoriul României însă nu a respectat dreptul de şedere conferit prin lege, totalizând un număr de 60 de zile de şedere ilegală. 

De asemenea, s-a stabilit că din decembrie 2012 până în prezent, bărbatul a desfăşurat activităţi lucrative, fără forme legale, la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Livezile, judeţul Alba. 

     

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au luat măsura sancţionări contravenţionale a străinului, pentru şedere ilegală, cu amendă în valoare de 600 de lei iar faţă de societatea comercială pentru care acesta a lucrat fară forme legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 3.000 lei. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite