Cel mai mare mall din Alba, inaugurat la Alba Iulia. Branduri prezente în Carolina Mall FOTO

0
Publicat:

La Alba Iulia a fost ianugurat joi, 31 august, cel mai mare centru comercial din județul Alba. Carolina Mall este rezultatul unei investiții în valoare de 47 milioane de euro.

Mall-ul a costat 47 de milioane de euro FOTO Facebook/ Județul Alba
Mall-ul a costat 47 de milioane de euro FOTO Facebook/ Județul Alba

Sunt prezente cu magazine branduri internaționale și naționale, a fost amenajat un food court cu un design deosebit, un hipermarket, un parc modern și o parcare cu peste 1.100 de locuri.

Cu o suprafață construită totală de peste 33.100 mp, Carolina Mall se prezintă ca având „o varietate bogată de magazine“ ce se adresează „tuturor categoriilor de vârstă“.

Interiorul centrului comercial FOTO Adevărul
Interiorul centrului comercial FOTO Adevărul

Majoritatea magazinelor au anunțat promoții importante în prima zi. Carolina Mall este, cronologic, al treilea centru comercial din Alba Iulia, după Alba Mall și Mercur City Center. Centrul comercial este amenajat pe două niveluri, la ieșirea din oraș spre Cluj-Napoca.

Centrul comercial va găzdui branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hipermarket, Reserved, Douglas, Teilor, Splendor, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Smyk, Ac&Co, Sizeer, Maxximus, Kenvelo, Office Shoes, Tom Tailor, Sport Vision, Hermosa, Tezyo, Maniphest, Sinsay, Animax, CCC, Sportisimo, Cropp, Colin’s, Altex, Hiper-farmacia Dr. Max, Deichmann, Flanco, Hervis, House, HelpNet, 4F, BookCity, Lensa, Banca Transilvania, Bunătăți Ardelenești, Senneville, DM, Marco Gold, Noriel, Marelbo, Meli Melo, Pepco, Inmedio.

Food Court & Entertainment este situat la etajul mall-ului: KFC, Spartan, Mesopotamia, Donuterie, Fryday, Let’s Play / Tot la etaj este și o sală de fitness StayFitGym.

Zona unde a fost construit mall-ul FOTO Facebook/ Județul Alba
Zona unde a fost construit mall-ul FOTO Facebook/ Județul Alba
Mall-ul iluminat noaptea FOTO Cosmin Szekely
Mall-ul iluminat noaptea FOTO Cosmin Szekely

Carolina Mall este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 2 din Alba Iulia, programul de funcționare fiind zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00 și 07:00 – 22:00 pentru clienții Hipermarketului Carrefour.

Investiția a fost realizată de Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est. 

„Carolina Mall va fi punctul principal de atracție din regiune, beneficiind și de un parc exterior amenajat pentru întreaga familie cu zone special destinate copiilor, dar și adulților care vor să se bucure de experiența cumpărăturilor într-un decor cât mai plăcut. Conceptul unic de design, materialele de calitate superioară, dar și dotările de ultimă generație fac din Carolina Mall locul ideal de cumpărături”, a transmis dezvoltatorul.  

FOTO Adevărul
FOTO Adevărul
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite