Ce probleme semnalează profesorii din Alba de Ziua Educaţiei. Citiţi aici conţinutul scrisorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemulţumirile au fost exprimate de Ioan Stanca în numele Sindicatului Învăţământ Alba
Nemulţumirile au fost exprimate de Ioan Stanca în numele Sindicatului Învăţământ Alba

Dacă în anii precedenţi de Ziua Educaţiei, se organizau mese festive, de această dată profesorii trebuie să se mulţumească cu urări de bine din partea Sindicatulu şi a mai marilor din Învăţământ.  În paralel, au fost trimise mai mullte scrisori parlamentarilor de Alba şi Prefectului, prin care se cere corectarea erorilor care  apasă pe umerii profesorilor din învăţământul preuniversitar.

Se spune că în spatele fiecărui om, bogat sau sărac, celebru sau nu, se află dascăii, care ar trebui preţuitţi toată viaţa. Date fiind frământările care au loc în învăţământul preuniversitar şi încălcarea drepturilor,  profesorii se întreabă acum cât de actuală mai este această percepţie.

De Ziua Educaţiei, marcată în fiecare an pe 5 octombrie, profesorii din Alba au decis să readucă în atenţia publicului problemele care macină învăţământul preuniversitar.

În scrisorile adresate parlamentarilor de Alba şi Prefectului, se arată că învăţământul românesc nu a fost niciodată adus într-o asemenea situaţie dezastruoasă din punct de vedere legfislativ şi al finanţării.

Citiţi aici  conţinutul scrisorii înaintate parlamentarilor de Alba

Citiţi aici conţinutul  mesajului adresat profesorilor de Sindicatul Învăţământ Alba, de Ziua Educaţiei


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite