Carrefour caută 23 de persoane pentru angajare la supermarket-ul din Alba Iulia

0
0
Supermarket-ul de la Alba Iulia va fi inaugurat în octombrie
Supermarket-ul de la Alba Iulia va fi inaugurat în octombrie

Compania care operează brandul Carrefour a demarat operaţiunile pentru deschiderea unui supermarket la Alba Iulia. AJOFM Alba a anunţat existenţa a 23 de posturi disponibile pentru magazinul ce va fi deschis în incinta Alba Mall.

Potrivit datelor transmise de AJOFM Alba, sunt disponibile 9 posturi de casier, 8 posturi de manipulant marfă, 2 posturi de recepţioner marfă, dar şi trei de operator comercial şi un post de tehnician preţ de cost. CV-urile pot fi transmise la adresa de mail adriana_badea@carrefour.com. Carrefour Market va fi deschis în luna octombrie în locul supermarketului care funcţionează acum în incinta centrului comercial Alba Mall. 

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numără peste 475.000 de angajaţi. În România, Grupul Carrefour operează 4 formate de magazine, cu un total de 150 de unităţi: 25 hipermarketuri „Carrefour”; 80 supermarketuri „Market”; 44 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerţ online.

În total, AJOFM Alba a anunţat existenţa a peste 200 de locuri de muncă disponibile în judeţ. Cele mai multe posturi sunt disponibile în Alba Iulia şi Sebeş. Se caută muncitori calificaţi şi necalificaţi dar există oferte şi pentru absolvenţii de studii superioare.

În Alba Iulia, pe lângă Carrefour Market, se fac angajări la SC VCST SRL, SC Sews-R SRL, SC Easy Esset, SC Preţuri mici pentru tine SRL, Biblioteca Jueţeană “Lucian Blaga” Alba, Mecatronics SA, SC Maxim SRL, SC Tarmat Brothers SRL Şimleu Silvaniei, Universitatea 1 Decembrie 1918, SC Maier Consult SRL, SC Cloud SOFT SRL, SC Silgo TERRA SRL, Emimoma SRL, SC Deka Structuri SRL, Livio Dario SRL,  Nico Remini SRL.

La Sebeş locurile de muncă vacante sunt scoase de Star Transmission Cugir, SC Star Assembly, SC Tim Albamont, iar la Cugir de SC Geco Star SRL şi Sogeco România. În Aiud firma care face angajări în această perioadă este SC Mobil Aiud SA, la Câmpeni – SC Arieşul SA, iar la Blaj posturi vacante sunt la SC Cetatea de Baltă Jidvei.

FOTO VIDEO Lidl a deschis magazinul din Alba Iulia. Sute de oameni s-au înghesuit să prindă promoţiile

Ce supermarketuri se deschid, în 2014, în Alba: Penny Market la Teiuş, Profi la Ocna Mureş, Carrefour la Alba Iulia

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri