Baschetbalistele de la Universitatea Alba au încheiat turul campionatului pe locul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studentele de la UnIversitatea  Alba Iulia au încheiat turul campionatului naţional de baschet pe locul trei. În ultima partidă au fost înfrânte la Satu Mare, la o diferenţă de 9 puncte.

Partida de sâmbătă, a fost catalogată una derby. CSU Alba Iulia pornea cu 12 victorii și două înfrângeri, față de cele 9 victorii și 4 partide pierdute de sportivele din Satu Mare.

Meciul a fost unul echilibrat în mare parte. Diferenţa de scor  de pe tebelă s-a făcut în primul sfert, pe fondul începutului ezitant al sportivelor conduse de Tomas Bilek.. Diferenţa de puncte de la final a rămas cea din primul sfert, de 9. Scorul final: 73-64.

Formația din Satu Mare a reușit astfel să profite de avantajul terenului propriu și să ducă scorul la 7-0 în întâlnirile directe cu CSU Alba Iulia. „Am fost un alt meci dificil din campionat, am jucat azi împotriva unui adversar puternic, am făcut câteva greșeli și am ratat mult și am pierdut. Nu ne-au intrat aruncările pur și simplu, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Sunt mulțumit de acest tur de campionat, așteptările au fost mai mici, am reușit să le depășim și trebuie în continuare să ne pregătim intens pentru ceea ce urmează, pentru că partea a doua a campionatului este mai important“, a spus Tomas Bilek, antrenorul de la CS Universitatea Alba Iulia.

Statistica partied de la Satu Mare
:

CSU Alba Iulia: Breanna Salley - 15 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, Eniko Tarța – 15 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Taneisha Harrison - 13 puncte și 4 recuperări, Katya Abramzon – 11 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, Nadia Parker – 10 puncte, 12 recuperări și 3 pase decisive.

CSM Satu Mare:
Claudia Pop – 19 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, Melissa Washington - 14 puncte și 10 recuperări, Amra Mehmedic - 14 puncte, 3 recuperări și 7 pase decisive, Monica Ivan – 11 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, Annemarie Parau – 7 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, Andreea Orosz - 6 puncte și o pasă decisivă și Renee Andrea Walker – 2 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă.

La finalul turului, CS Uninersitatea  are 12 victorii şi 3 înfrângeri.  Studentele încheie sezonul pe locul 3, cu 27 de puncte. Acum, echipa antrenată de Tomas Bilek este pe locul doi, însă are un meci în avans în comparaţie cu CSB Teleorman, pretendenta la ocuparea poyiţiei secunde, indifferent de rezultatul din ultima partidă a turului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite