Bărbat de 62 de ani reţinut în Alba după ce şi-a înjunghiat fratele cu un cuţit. Victima a murit în somn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a murt după ce a fost lovit cu un cuţit de fratele său. Foto: Arhivă Adevărul
Bărbatul a murt după ce a fost lovit cu un cuţit de fratele său. Foto: Arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 62 de an din Alba a fost reţinut de procurori pentru lovituri cauzatoare de moarte. Inculpatul este acuzat că şi-a înjunghiat un frate care a decedat.

UPDATE Bărbatul reţinut de Parchet se numeşte Isăilă Vasile. Tribunalul Alba a decis că acesta poate fi cercetat în stare de libertate sub control judiciar.

Nenorocirea s-a petrecut în satul Lupu din comuna Cergău. Doi fraţi care locuiau în aceeaşi curte s-au apucat, joi, 18 februarie 2016, de băut iar din vorbă în vorbă au început să se certe. La un moment dat, unul dintre barbaţi, în vârstă de 62 de ani, a scos un briceag cu care şi-a lovit, de două ori, fratele în mâna stângă.

Acesta din urmă, în vârstă de 55 de ani, nu a dat prea mare atenţie rănilor şi a plecat să se culce. Trupul său fără viaţă, din care se scursese sângele, a fost găsit, sâmbătă, de un vecin care a sunat la 112. Agresorul a fost reţinut de catre Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba pentru 24 de ore.

Luni, 22 februarie, inculpatul va fi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. 

Femeie de 73 de ani decedată şi alte şapte persoane rănite în accidente rutiere produse în Alba

Afaceriştii reţinuţi de IPJ Alba pentru evaziune fiscală de 500.000 de euro, cercetaţi sub control judiciar

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite