Balonul Orange, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albaiulienii au venit cu mic, cu mare să întâmpine Caravana „5 săptămâni în balon“. Evenimentul se desfăşoară pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Azi şi mâine, balonul Orange se înalţă deasupra oraşului între orele 14.00 şi 18.00.

Ieri după amiază, Balonul Orange a survolat o nouă zona a Albei. De data aceasta, plecarea s-a făcut de lângă Sebeş. „Intenţionam să zburăm deasupra văii Sebeşului, dar vântul ne-a purtat spre Orăştie. A fost un zbor plăcut, de peste 40 de minute care s-a desfăşurat fără probleme“, a spus pilotul John Istrate.

Echipajul Orange şi Adevărul a avut însă parte de surprize după ce a ajuns la sol, pe un câmp. „Recuperarea s-a făcut cu un tractor care a arat în zonă. Maşina care tranporta echipamentul s-a împotmolit în pâmânt. A fost încă o aventură care s-a încheiat cu bine“, a spus Bogdan Voina, reprezentantul Orange. 

Caravana a ajuns pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor

Astăzi şi mâine, albaiulienii descoperă o nouă faţă a Cetăţii Marii Uniri, de la înălţime de peste 50 de metri. Prin tragere la sorţi, cei care au completat pliantul special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Alba Iulia au urcat azi în nacele balonului Orange.

Încă mai puteţi câştiga o ascensiune cu balonul în weekend, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, moment în care veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacelă. Preţul unei cărţi este de 10,99 lei.

Recomandarea organizatorilor este să purtaţi îmbrăcăminte sport şi nu uitaţi aparatul de fotografiat sau camera de filmat! Indiferent de vreme, în balon urcă două persoane, însoţite de pilotul John Istrate, iar ascensiunea este una plăcută şi sigură. „Vreau să-mi completez colecţia cărţilor Scrise de Juler Verne. Sper să am norocul să urc în nacela balonului. Cred că va fi o experienţă unică“, a spus Lavinia Sturza, de 38 de ani. 
La Alba Iulia mâine este ultima zi din seria celor „5 săptămâni în balon“ petrecute în periplul din întreaga ţară.

Fii pe fază!

Caravana „5 săptămâni în balon“ mai râmăne o singură zi la Alba Iulia. Mâine este ultima zi în care poţi să vezi oraşul de sus de pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul, în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti.

Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul „Adevărul“, pe pagina Orange, de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange, de pe Twitter.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite